Case Study

POS-oplossing Met SMARTtill Technologie Versnelt de Service En Het Tellen Van Contant Geld Bij Antwerpse Bakkerij:

Snelheid is essentieel in de bakkerswereld. Hongerige klanten willen niet te lang in de rij wachten voor hun gebak en croissants. Maar snelheid kan tot fouten leiden, omdat kassamedewerkers gehaast wisselgeld willen teruggeven aan klanten om zo sneller de volgende klant te kunnen bedienen. Aan het einde van de dag, wanneer het contante geld geteld wordt, komen de fouten aan het licht.

Antwerp Bakery case study GERMAN

Om wachtrijen te verkorten en geldverliezen terug te dringen, vroeg Nora Dekeirsmaeker, eigenaar van Bakkerij Nora in Antwerpen, haar POS integrator IQ4U (gevestigd in Heusden-Zolder), naar een betere kassa-oplossing. De integrator adviseerde een compleet POS-systeem met IQ4U IB POS-software en de SMARTtill intelligente kassalade van APG. Toen ze hoorde wat de SMARTtill oplossing kon doen, reageerde Nora Dekeirsmaeker: “Onmogelijk.” Maar dat veranderde toen ze de oplossing in actie zag.

Laden Sie die vollständige Fallstudie herunter, um zu erfahren, wie die SMARTtill Solution® Ihrem Unternehmen helfen kann.

Fallstudie

Füllen Sie das Formular aus, um es jetzt herunterzuladen.